Massages

THERAPEUTISCHE MASSAGE

 


Een therapeutische massage werkt met name verlichtend bij rug-, nek-, en schouderklachten. De pijn wordt in veel gevallen veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten. Door een verkrampte houding kunnen verhardingen in spieren ontstaan. Een paar massagebehandelingen kunnen al verlichtinggeven of zelfs de klachten helemaal laten verdwijnen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

 

Een ontspanningsmassage is een zeer uitgebreide en professionele massage van het gehele lichaam op basis van een rustige vorm van sportmassage. Het bestaat uit effleurages (strijkingen), knedingen en drukpuntmassge. Massage activeert de bloedcirculatie waardoor bloedvaten verwijd worden en de spieren en het zenuwstelsel geprikkeld worden. Hierdoor kan pijn worden bestreden of zelfs helemaal worden weggehaald.

SPORT MASSAGE

 

 

Sportmassage verbetert de lichamelijke conditie en neemt nadelige gevolgen zoals kramp, pijn en vermoeidheidsverschijnselen weg. Doordat we afvalstoffen uit de spieren wegmasseren verloopt het herstel sneller. Het is een krachtige behandeling gericht op onderliggende spierlagen. Hierdoor wordt de doorbloeding in de behandelde spier of spiergroep verhoogd, met ontspanning in het betreffende lichamsdeel als gevolg. Afvalstoffen worden snel afgevoerd, waardoor pijn verminderd.